Ole Mikal

13.september 2019 kom verdens fineste lille gutt til verden, 16 uker for tidlig. En ufattelig skjønn liten tøffing på 630g. Født uke 24+1.

En liten tøffing som måtte kjempe for livet mye av de 10 ukene han levde💙 Og som beviste at en liten gutt kan klare veldig mye. Som aldri gav opp og som gav mammaen troen på at han kunne klare alt og at alt var mulig.

Men da vi trodde det verste var over og alle, inkludert legene, trodde veien videre var plankekjøring så skjedde det utenkelige. Ole Mikal fikk noe så uskyldig som en forstoppelse, og en uke senere, fredag 22.september, døde han, 10 uker gammel💔

Tilbake sitter en fortvilet mamma som prøver å forstå hva som egentlig har skjedd og som lurer på hvordan livet kan gå videre etter at det utenkelige har skjedd. Hvordan jeg kan gå videre med livet etter å ha begravd det kjæreste jeg noensinne har hatt. Min etterlengtede og høyt elskede lille gutt. Hjertet mitt💙

Annonser

Publisert av Randi Halvorsen

Den 22.november 2019 reiste verdens fineste lille gutt til himmelen, bare 10 uker gammel💙💙 Denne bloggen handler om sorgen og savnet og om en englemammas forsøk på å finne veien videre og håp i alt det håpløse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.